Haluamme että tuotteemme sopivat mahdollisimman moneen kotiin sekä sisustukseen. Sen vuoksi kehitämme, testaamme ja laajennamme värivalikoimaamme koko ajan. Vakioväreissämme emme käytä liuotinpohjaisia viimeistelyaineita.

Skandinaavisen minimalismin ja funktionalismin kulmakivinä toimineet puunväri, valkoinen sekä musta löytyvät myös Havuun värivalikoimista. Meidän nimemme niille ovat shanghai white, natural ja black. Shanghai white antaa puunsyiden tulla kauniisti värin läpi, musta taas on peittävämpi ja tekee kalusteesta vakuuttavan vahvalla olemuksellaan. 

Natural luottaa havupuun luonnolliseen kauneuteen ja väriin pitäen sen mahdollisimman autenttisena. Natural värin valitessaan asiakas saa kokea kertopuun kauneuden sellaisena kuin se on, lisäksi suojattuna kosteudelta sekä puun kellastumiselta. Neljäs väri cognac on varma valinta antiikkisen ruskean puunsävyn ystäville. Cognac on väriltään myös läpikuultava, joten puunsyyt tulevat upeasti esiin cognacin karamellin ja kahvin sävyjen lomasta.

Testaamme erilaisia värejä jatkuvasti kalusteisiimme - oikeanlaisen värisävyn löydyttyä, joka sopii sekä brändimme imagoon että kalusteidemme muotokieleen, lisäämme sen valikoimaamme. Kalusteitamme saa myös asiakkaan omilla mitoilla sekä väritoiveilla valmistettuna. Helsingin Katajanokalla sijaitsevassa showroom/shopissa on värikokeiluja nähtävillä, koeistuttavissa sekä ostettavissa. 

Puuttuuko mielestäsi valikoimastamme joku väri joka siellä ehdottomasti pitäisi olla? Tuotanto- ja suunnittelutiimimme ottaa mielellään vastaan väriehdotuksia, tuotanto@havuu.fi osoitteeseen laittamalla sähköpostia tavoitat tiimimme parhaiten.