Verkkokaupan tuotteita myy yritys Havuu Global Oy tunnuksella 3150981-1. Tuotteet sisältävät 24% arvonlisäveron. Toimitamme tuotteita Suomeen sekä ulkomaille. Pidätämme oikeuden postikulujen, toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Havuu Global omistaa tuotteet siihen asti, kunnes ne ovat täysin maksettu. Jos maksat kortilla, varaamme oikeuden tehdä katevarauksen tilaushetkellä maksun turvaamiseksi.
 
Tilaaminen ja toimitus
Voit tilata tuotteet verkkokaupassamme www.havuuliving.com. Ostaessasi tuotteen, lisää se ostoskoriin ja siirry kassalle. Tämän jälkeen voit lisätä yhteystietosi sekä valita toimitus- ja maksutavan. Ostokset voit maksaa käyttäen Verkkopankkia, Paypalia tai maksamalla tuotteen Helsingin showroomilla tuotteita noudettaessa. 
Tuotteiden toimitusaika on noin 3-5 viikkoa, mikäli tuote ei ole heti saatavilla varastosta. Saatavilla olevat tuotteet postitetaan samana päivänä. Saatte ilmoituksen, kun tilaamanne tuote on noudettavissa myymälästä tai kun se on matkalla. Mikäli tilaat saman tilauksen yhteydessä sekä varastotuotteen että tilaustuotteen, kaikki tuotteet toimitetaan saman postituksen yhteydessä, ellei toisin sovita. Voit valita toimitustavan tuotteille verkkokauppamme kassalla.
Tuotetiedot sisältävät tuotteiden kuvat, hinnat, mitat ja muut tiedot. Osassa tuotteista hinta määräytyy koon mukaan. Tuotteiden postikulut sekä toimitusehdot ovat vakiot. Toimitamme tuotteet kotimaahan sekä ulkomaille.
 
Tilausvahvistus
Saat vahvistuksen tilauksesta sähköpostiisi. Tilausvahvistuksessa on koottuna tilatut tuotteet, tilauksen kokonaishinta, toimituskulut ja tilausnumero. Ilmoitathan sähköpostisi tilauksen yhteydessä, jotta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Säilytäthän tilausvahvistuksen mahdollista palautusta, vaihtoa tai jatkoyhteydenpitoa varten.
 
Tilauksen peruutusoikeus
Sinulla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisoikeutta käyttäessäsi sinun tulee kuitenkin ilmoittaa tästä meille. Peruuttamisoikeus päättyy 14 päivän jälkeen kun olet saanut kaikki tilaukseen kuuluvat tuotteet haltuusi. Maksun palautusta varten pyydämme tilitietosi maksujen palautusta varten. Emme veloita teitä maksun palautuksesta. Voimme kuitenkin lykätä maksun palautusta siihen asti, että olemme vastaanottaneet tuotteet.
 
Toimitustapa ja toimituskulut
Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään Postin noutopisteeseen. Kotiinkuljetuksen voi valita lisäpalveluna, josta veloitetaan lisähinta. 
 
Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus on ilmainen yli 100€ tilauksille. Muiden tuotteiden kotiinkuljetuksen toimitushinta on 20€.
 
Maksutavat 
Kaikki verkkokaupassamme tehdyt ostokset ovat turvallisia ja salattuja. Voit valita haluamasi maksutavan kassalla. Lisätietoa maksutavoista löytyy alta. Palautuksen yhteydessä maksu palautuu samalle tilille, jolta maksu on veloitettu.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa.
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Havuun asiakaspalveluun.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
Pankkimaksut: 
Voit maksaa verkkokaupassa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.
Luottokorttimaksut:
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Korttimaksaminen on turvallista suojatulla maksulomakkeella, eivätkä maksukortin tiedot tallennu verkkokaupan järjestelmiin.
Lasku osamaksu:
Maksutavaksi voit valita laskun, jossa maksu suoritetaan osamaksulla. Maksu pilkotaan osiin ja voit suorittaa maksun joustavasti pidemmällä ajalla ja pienemmissä erissä. 
Paypal: 
Voit valita maksutavaksi myös kansainvälisesti tutun PayPalin. PayPalin käyttö vaatii PayPal tilin, jonka voit luoda PayPalin verkkosivuilla.
 
Palautusoikeus
Normaalihintaisilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, joka on Suomen kuluttajansuojalain mukainen. Voit palauttaa tuotteen, mikäli tuote on käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit. Tuotepaketin tulee myös olla pakattu alkuperäiseen kuljetuspakkaukseen tai vastaavaan.
Kun olet palauttamassa tai vaihtamassa tuotetta, ilmoita siitä ensin sähköpostilla info@havuu.fi. Saat sähköpostitse vielä ohjeet palautuksen tekemiseen ja palautuskoodin.
Liitä palautukseen mukaan nimesi ja tilausnumero tai alkuperäinen lähete. Palautukset tapahtuvat Postin kautta. Kirjoita palautuskoodi näkyvästi pakettiin ja vie se lähimpään Postin pisteeseen.
Palautukset tulevat asiakkaan itse maksettavaksi. 
Postitusosoite: Soisalmentie 3, 15860 Hollola
 
Tuotteen vaurioituminen kuljetuksen aikana
Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksessa, teethän siitä heti vahinkoilmoituksen noutopisteelle. Ota viasta myös valokuva. Mikäli tuote on vahingoittunut, olethan myös meihin yhteydessä:info@havuu.fi. Vahingon ollessa Havuun tuotevika, korvaamme uuden tuotteen tai palautamme ostosumman.
 
Asiakaspalvelu
Mikä sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai tilaamiseen liittyen, niin olethan yhteydessä meihin sähköpostitse: info@havuu.fi tai puhelimitse: +358 40 021 2336.