Havuu Global Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ja persoonallisia kodin kalusteita Havuu Living -brändillä Hollolassa.
Havuun kalusteet ovat laadukkaan muotoilun ja ainutlaatuisen tuotantomenetelmän tulos. Yhdistämme teollisen tuotannon ja suomalaisen muotoiluosaamisen kauniiksi ja kestäväksi ratkaisuksi. 
Havuu-tuotteissa on läsnä vahva käsityön jälki, puun elävä pinta ja perinteitä kunnioittava tuotemuotoilu. Tuotteissa korostuvat yksilöllisyys ja rakenteellinen kestävyys. Valmistustapa mahdollistaa suunnittelussa vapaan muotokielen. 
Havuun materiaali ja tuotantomenetelmät ovat poikkeuksellisia. Kalusteiden päämateriaalina käytetään Kerto® -puuta. Kerto® on rakenteellisesti kestävää suomalaisesta kuusesta valmistettua viilupuulevyä (LVL), joka tuotetaan Metsä Woodin tehtaalla Lohjalla. Raaka-aine hankitaan suomalaisesta metsästä. Puun hankinta- ja valmistusprosessi on kokonaisuudessaan PEFC-sertifioitu. Kerto® -puu sopii monenlaisiin käyttökohteisiin rakennuksista kodin käyttöesineisiin.
Materiaalilla on mm. hyvät akustiset ominaisuudet ja tutkitusti paljon positiivisia psykologisia vaikutuksia. Havuun tavoitteena on kasvaa kansainväliseksi menestystarinaksi hyvistä suomalaisista aineksista. 
Havuu Oasis on yrityksemme julkitilakalusteiden ja projektiliiketoiminnan brändi. Valmistamme ekologisia ja laadukkaita tilaratkaisuja toimistoihin, kirjastoihin, kauppakeskuksiin, liiketiloihin, kahviloihin ja ravintoloihin ym. Julkitiloissa vapaa muotokieli tuo lämpöä tilaan sekä rikkoo usein laatikkomaista ympäristöä ja tunnelmaa. Jos olet kiinnostunut myös julkisista tilaratkaisuistamme, tutustu niihin osoitteessa www.havuu.fi