Havuu Global Oy suunnittelee ja valmistaa omassa tehtaassaan Hollolassa laadukkaita ja persoonallisia kodin kalusteita Havuu Living -brändi-nimellä. 
Lisäksi valmistamme monitilatoimistoratkaisuja ja kalusteita julkisiin tiloihin. Havuu Oasis on yrityksemme julkiskalusteiden ja projektiliiketoiminnan brändi. Jos olet kiinnostunut myös julkisista tilaratkaisuistamme, tutustu niihin osoitteessa www.havuu.fi/oasis
Havuun kalusteet ovat laadukkaan muotoilun ja ainutlaatuisen tuotantomenetelmän tulos. Yhdistämme teollisen tuotannon ja käsityön jäljen ja suomalaisen muotoiluosaamisen kauniiksi ja kestäviksi ratkaisuiksi. 
Havuu-tuotteissa on läsnä vahva käsityön jälki, puun elävä pinta ja perinteitä kunnioittava tuotemuotoilu. Tuotteissa korostuvat yksilöllisyys ja rakenteellinen kestävyys. Valmistustapa mahdollistaa suunnittelussa vapaan muotokielen. 
Havuun materiaali ja tuotantomenetelmät ovat poikkeuksellisia. Kalusteiden päämateriaalina käytetään Kerto® -puuta. Kerto® on rakenteellisesti kestävää suomalaisesta kuusesta valmistettua viilupuulevyä (LVL), joka tuotetaan Metsä Woodin tehtaalla. Raaka-aine hankitaan suomalaisesta metsästä. Puun hankinta- ja valmistusprosessi on kokonaisuudessaan PEFC-sertifioitu. Kerto® -puu sopii monenlaisiin käyttökohteisiin. Materiaalilla on mm. hyvät akustiset ominaisuudet ja tutkitusti paljon positiivisia psykologisia vaikutuksia. 
Havuun tavoitteena on kasvaa kansainväliseksi menestystarinaksi hyvistä suomalaisista aineksista. Toimistoissa vapaa muotokieli tuo lämpöä tilaan ja rikkoo usein laatikkomaista ympäristöä ja tunnelmaa.